Palvelut

Reseptilääkkeet

Apteekkimme palvelee reseptiasioissa suoratoimituspisteissä, joissa voit hoitaa kaiken asioinnin saman henkilön kanssa. Apteekista reseptilääkettä hakiessa kannattaa pitää mukana Kela-kortti, ajokortti tai sähköisen reseptin potilasohje. Jos sinulla on vielä paperisia reseptejä, ne tulee olla aina mukana apteekissa. Kelan suorakorvaustiedot haemme sähköisestä tietokannasta asiakkaan luvalla. Kela-korvattavat lääkkeet saat pääsääntöisesti aina suorakorvattuna apteekista. Lisää tietoa lääkekorvauksista löydät Kelan sivuilta.

Sähköinen resepti eli eResepti on apteekissamme jo paperista reseptiä yleisempi. Pyydämme huomioimaan, että eReseptiin liittyy monia tietosuoja-asioita, jotka voivat tuntua rajoittavan apteekkiasiointia. Tietosuojaan liittyvät asiat ovat kuitenkin tärkeitä väärinkäytösten ehkäisemiseksi. eReseptiin liittyvistä käytännöistä löydät lisää tietoa Kanta.fi -sivuilta.

Reseptintoimituksen yhteydessä lääketietosi tallentuvat automaattisesti järjestelmäämme, josta tarkistamme muun muassa lääkkeiden yhteisvaikutukset. Keskittämällä reseptiostoksesi apteekkiimme pysyvät lääketietosi ajantasalla ja pystymme arvioimaan mm. uuden lääkkeen sopivuuden käyttämämiesi lääkkeiden kanssa. Liittymällä asiakasrekisteriimme varmistat myös käyttämäsi reseptivapaiden lääkkeiden kirjautumisen lääketietoihisi.

Palveluvalinta

Palveluvalinnan puolella autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet – tai voit halutessasi myös rauhassa tutustua valikoimaan. Apteekkimme tuotteisiin kuuluvat resepti- ja itsehoitolääkkeiden lisäksi kattava valikoima mm. vitamiineja, voiteita, kosmetiikkaa, tuotteita hiustenhoitoon ja luontaistuotteita. Apteekkikosmetiikkasarjoista valikoimissamme on kattavasti Vichyn, Avenen ja Acon tuotteita sekä pienempiä eriä muilta valmistajilta.

Jos haluamaasi tuotetta ei löydy suoraan valikoimastamme, tilaamme sen mielellämme. Päivittäiset tavarantoimitukset takaavat tuotteiden nopean saatavuuden – tuotteet saadaan yleensä viimeistään seuraavalle päivälle! Tuotteiden tilaamisesta ei tule ylimääräisiä kuluja asiakkaalle.

Meiltä voit tulla myös vain kysymään neuvoja lääke- tai terveysasioissa – helposti ilman ajanvarausta!

Lisäksi apteekistamme on saatavilla seuraavat palvelut (klikkaa palvelun nimeä lukeaksesi lisää palvelusta):

                             Reseptien uusinta

                             Lääkityksen tarkistus

                             Lääkehoidon kokonaisarviointi

                             Lääkejätteet